videó

7 perces

Hatalmas fehér kereszt magasodik majd Budapest fölé

Meg szabad-e változtatni Budapest ikonikus szobor együttesét a Citadellát? A kormány szerint, igen! A tervek szerint ugyanis egy hatalmas fehér kőkeresztet kap a talapzatára a Gellért-hegyi Szabadságszobor. A döntés nem aratott osztatlan sikert!

A Heti Napló Sváby Andrással vendége Bojár Iván András művészttörténész.

kapcsolódó videók

 

Megrázó: Lehoczki László, a világhírű kutyás mentő megtörve nyilatkozott a Heti Naplónak

Földrengés romjai alatt rekedt emberek, eltűnt fiatalok és idősek! Lehoczki László és Mancs, a keresőkutya több száz ember életét mentette meg. Az egész világ ismerete a nevüket! De mi történt azóta a Spider Mentőcsapattal és Manccsal? Hogyan vesztette el Lehoczki az általa megálmodott és megépített kiképzőpályát? A világhírű kutyakiképző most sürgős segítségre szorul! 

György Gabriella riportja. 

 

A francia film ikonja: Alain Delonra emlékezünk

A színész, akiért az egész világon rajongtak a nők, és akire az egész világon féltékenyek voltak a férfiak. Mi maradt utána? Hogyan látta őt a leghíresebb magyarhangja, aki többször is szinkronizálta? Igaz, hogy Belmondo és Delon ellenségek voltak? 

L. Dézsi Zoltán filmje. 

 

Soha nem látott mélyponton a MÁV

Kisiklott vonat, meghibásodott biztosítóberendezés, jelentős késések, járatkimaradások, eltört sínek és 50 év feletti vagonok még a nemzetközi járatokon is! Nincs ezen mit szépíteni, tragikus állapotban van a MÁV!

Török Réka és stábja vonatra merészkedett, hogy a nyári szünet utolsó napjaiban körbeutazza a Balatont. Mit láttunk? Mit tapasztaltunk? Megmutatjuk!