videó

27 perces

Soha nem látott mélyponton a MÁV

Kisiklott vonat, meghibásodott biztosítóberendezés, jelentős késések, járatkimaradások, eltört sínek és 50 év feletti vagonok még a nemzetközi járatokon is! Nincs ezen mit szépíteni, tragikus állapotban van a MÁV!

Török Réka és stábja vonatra merészkedett, hogy a nyári szünet utolsó napjaiban körbeutazza a Balatont. Mit láttunk? Mit tapasztaltunk? Megmutatjuk!

kapcsolódó videók

 

Megrázó: Lehoczki László, a világhírű kutyás mentő megtörve nyilatkozott a Heti Naplónak

Földrengés romjai alatt rekedt emberek, eltűnt fiatalok és idősek! Lehoczki László és Mancs, a keresőkutya több száz ember életét mentette meg. Az egész világ ismerete a nevüket! De mi történt azóta a Spider Mentőcsapattal és Manccsal? Hogyan vesztette el Lehoczki az általa megálmodott és megépített kiképzőpályát? A világhírű kutyakiképző most sürgős segítségre szorul! 

György Gabriella riportja. 

 

A francia film ikonja: Alain Delonra emlékezünk

A színész, akiért az egész világon rajongtak a nők, és akire az egész világon féltékenyek voltak a férfiak. Mi maradt utána? Hogyan látta őt a leghíresebb magyarhangja, aki többször is szinkronizálta? Igaz, hogy Belmondo és Delon ellenségek voltak? 

L. Dézsi Zoltán filmje. 

 

Az igazgató, akit 24 év után azért mentettek fel, mert nem volt hajlandó kitiltani a telefonokat

Így jár aki szembeszegül?!

Az iskolaigazgató, akit 24 év intézményvezetés után azért mentettek fel, mert nem volt hajlandó kitiltani a telefonokat az ország egyik legjobb gimnáziumából. Valóban a kormány dolga elrendelni, hogy a diákoknak kötelező legyen leadniuk a tanítási nap elején a mobiltelefonjukat? Jogos, vagy megtorlás volt a Madách Gimnázium igazgatójának a felmentése?

Berecz Péter riportja.