videó

13 perces

Megrázó: Lehoczki László, a világhírű kutyás mentő megtörve nyilatkozott a Heti Naplónak

Földrengés romjai alatt rekedt emberek, eltűnt fiatalok és idősek! Lehoczki László és Mancs, a keresőkutya több száz ember életét mentette meg. Az egész világ ismerete a nevüket! De mi történt azóta a Spider Mentőcsapattal és Manccsal? Hogyan vesztette el Lehoczki az általa megálmodott és megépített kiképzőpályát? A világhírű kutyakiképző most sürgős segítségre szorul! 

György Gabriella riportja. 

kapcsolódó videók

 

Heti Napló 400❗

Születésnapi Heti Napló! Túlvagyunk a 400. adáson! De mitől lett és maradt az elmúlt 8 évben a "Heti Napló Sváby Andrással" Magyarország egyik legkedveltebb magazinműsora? Hogyan látja ezt András, Gabi, Réka, Peti, Tvrtko és Zoli?

Köszönjük az eddigi figyelmet, megyünk tovább!

 

Hivatalos: Terézváros 2026-tól betiltja az Airbnb-t

Döntöttek a terézvárosiak: nem kérnek Airbnb-t a kerületbe!

Soproni Tamás, a kerület polgármestere, a szavazás eredménye kapcsán kiemelte, hogy Terézváros ezzel a döntéssel a demokrácia gyakorlásában is példát mutatott. „A következő lépés az lesz, hogy a képviselő-testület elé viszem a terézvárosiak akaratát, és rendeletet alkotunk a döntésük alapján” – nyilatkozta.

György Gabriella riportja.

 

A francia film ikonja: Alain Delonra emlékezünk

A színész, akiért az egész világon rajongtak a nők, és akire az egész világon féltékenyek voltak a férfiak. Mi maradt utána? Hogyan látta őt a leghíresebb magyarhangja, aki többször is szinkronizálta? Igaz, hogy Belmondo és Delon ellenségek voltak? 

L. Dézsi Zoltán filmje.