videó

10 perces

A Géniusz producere: félelmetesen nagy csaták lesznek, ez az eddig legizgalmasabb szezon!

Ma este 21:30-kor indul a Géniusz negyedik szezonja, amit hetente kétszer láthatnak majd a nézők az ATV-n. Wisinger János, a Géniusz producere elmondta, hogy ez lett az eddigi legizgalmasabb évad. Óriási csaták és iszonyatos összecsapások lesznek a játékosok között! 

L. Dézsi Zoltán riportja. 

kapcsolódó videók

 

Lement az árvíz, most jön a veszélyes, fárasztó, idegtépő takarítás

Több százezer homokzsák, agyag, óriási farönkök, állattetemek, több tonna hulladék, menedéket kereső rágcsálók és megannyi baktérium. Sokan nem számolnak azzal, hogy a legtöbb fertőzés az árvíz utáni takarításkor történik, ilyenkor még a lerakódott iszap is fertőző. Segít az állam a károk eltakarításában, vagy a lakóknak maguknak kell csinálni mindent? 

Török Réka riportja.

 

Karsai Dánielre emlékezik a Heti Napló

Karsai Dániel szombati halálhíre az egész országot megrázta. A Heti Napló a kezdetektől végig kísérte az alkotmányjogász küzdelmét a méltó halál lehetőségért, még Strasbourgba is elkísértük. Rá emlékezünk most. 

Nyugodj békében, Dani!

 

Politika a gáton: elemzők a mindent letaroló „gumicsizmás kampányról”

Amíg a rendőrök, tűzoltók, civilek a gátak építésén és védésén fáradoztak, addig a politikusok az online térben a zsákok mellett a posztokat is dobálták. Amíg Magyar Péter gumicsizmában járta az országot, addig Gyurcsány Ferenc teherautót is tolt. Toroczkai László pedig a gáton állva akadt ki a gáton pózoló politikusokra. Azt tette szóvá, amit éppen ő is csinált, a posztolást. Nálunk még az árvízi védekezés is a politikai haszonszerzésről szólt? 

Berecz Péter riportja. 

 

A vártnál is súlyosabb volt a mostani Közép-európai árvíz

Az évtized legnagyobb árvize, amely átszáguldott Közép-Európán. Úgy tűnik a nehezén már túl vagyunk! Kapcsoljuk Ausztriát, Lengyelországot és Szlovákiát. Urai voltak szomszédaink a helyzetnek? Lesznek politikai következmények? Mik a tapasztalatok?