videó

3 perces

Válaszokat vár Magyar Pétertől a Demokratikus Koalíció

Átlátható működést szeretne a Tisza Párt elnöke a Fővárosi Közgyűlésben, erről beszélt Híradónknak Magyar Péter, aki csütörtökön találkozik Budapest Főpolgármesterével. Az informális egyeztetésen várhatóan a következő ciklus tervei kerülnek szóba. 

kapcsolódó videók

 

Somos András visszatér, így fogadták a rajongói

Hatalmas volt az érdeklődés Újlipótváros civil - kulturális összművészeti fesztiválján, a  Pozsonyi Pikniken, amelyen ott voltak az ATV ismert műsorvezetői is. Somos András is feltűnt, aki szeptember tizenhatodikától ismételten várja nézőink hívásait a Fórumban.

 

Kiderült: nem a tigrisszúnyogok miatt vezettek be korlátozást a véradó állomásokon

Korlátozásokat vezettek be a véradó állomásokon a nyugat-nílusi láz veszélye miatt. Ez azonban a felröppent hírekkel ellentétben nincs összefüggésben a tigrisszúnyogok megjelenésével. A szakemberek elmondták, ez  szúnyog nem terjeszti ezt a betegséget és ha valahol felmerül a vírus terjedése, akkor  véradókat automatikusan tesztelik. Azokat pedig, akik olyan országokban nyaraltak vagy dolgoztak, ahol fokozott a veszély, egy hónapra kizárják a véradásból.

 

Zelenszkij köszönetet mondott Orbán egyik európai szövetségesének

Heves harcokról számoltak be a háborús felek Ukrajnában. Egy nap leforgása alatt több mint száz csatát vívtak a frontvonalakon. Az orosz erők hat település elfoglalását jelentették be, míg az ukrán hadsereg jelentős orosz veszteségekről közölt híreket.