videó

3 perces

Így mentené meg a Jobbikot az új elnök

Abban bízik, hogy nem ő lesz a párt utolsó elnöke - erről beszélt Híradónknak a Jobbik-Konzervatívok frissen megválasztott elnöke, Adorján Béla. Az ő neve a kampányban vált ismertté, ő volt ugyanis az a helyi jobbikos képviselő, aki Jándon átírta a polgármester által kihelyezett no war, no migration, no gender feliratú táblát. Adorján Béla szerint, mivel ő jól ismeri a magyar nép lelkét, ismeri az emberek napi problémáit, ezáltal olyan utat tud mutatni a párt számára, ami elfogadhatóbbá és elfogadottabbá teheti a Jobbikot.

kapcsolódó videók

 

Balatoni főpolgármesteri tisztség bevezetését javasolja az MSZP

Molnár Zsolt, a párt pártigazgatója szerint jelenleg annyira tagolt a balatoni önkormányzatiság, hogy nagyon nehéz az érdekeket közös nevezőre hozni. Szerinte a Balaton körül élő 140 ezer lakos közvetlenül választaná a főpolgármestert, és a balatoni önkormányzatban a fővárosihoz hasonlóan a települések vezetői ülnének. 

 

A kormány holnap tárgyalja a drága üzemanyagok kérdését

Még mindig érvényben van az elvárás, hogy a kutak üzemanyagárait a régiós átlag szintjén kell tartani. - ezt mondta Híradóknak Nagy Márton. A miniszter úgy fogalmazott, ha ezt a kérést ki akarják játszani a kiskereskedők, akkor a kormány komoly szabályozói lepésekkel fog beavatkozni, hogy ezt megakadályozza. 

 

Sokkoló! Ennyibe kerül most egy balatoni nyaralás a családdal

Továbbra is a Balaton az egyik legnépszerűbb úti cél nyáron: legyen szó akár hosszabb kikapcsolódásról, akár egy hétvégi kiruccanásról. Híradónk arra volt kíváncsi, mennyibe kerül egy 4 fős családnak egy 10 napos nyaralás a Balatonon.