videó

Magyar berobbant, Varga kitálalt: ez lenne az elmúlt 30 év legnagyobb politikai botránya?

Magyar Péter közzétette hangfelvételét, amin volt felesége, arról beszél, hogy a Völner-Schadl-ügy iratait politikai nyomásra manipulálhatták az ügyészségen. Másnap Varga Judit a Frizbi TV-ben ecsetelte gyötrelmes házasságát. Varga állításai szerint Magyar rendszeresen alázta, félelemben és bántalmazó kapcsolatban tartotta, amire Magyar Péter azt választ adta Facebookon, hogy felesége viszont pofozta és megrúgta őt. Jöhet még újabb fordulat ebben az egyre szürreálisabb történetben? 

György Gabriella riportja. 

kapcsolódó videók

 

100 éves korában elhunyt Lily Ebert, magyar származású holokauszt-túlélő

A dédnagymama, aki megmutatta a világnak, hogy milyen ha valaki nem adja fel. Aki a sok szörnyűség után is képes volt új életet kezdeni és aki egész életében egy békésebb világért dolgozott. 100 éves korában elhunyt Lily Ebert, magyar származású holokauszt-túlélő, a nagy tanító, akit a Heti Naplóból ismert meg Magyarország!

 

Az Újházi-tyúkleves nyomában: honnan kapta nevét a legendás magyar étel?

Hol van az az Újház? Vagy nem is egy településről kapta nevét az Újházy tyúkhúsleves? A legenda nyomába eredünk! Mi köze a fiumei úti temetőben nyugvó Újházy Edének a legendás leveshez? Ez a bohém, nőcsábász komikus-színész volt valóban a névadó? Egyáltalán ha tyúkleves, akkor szabad kakasból főzni? Vagy tilos?

 

Iszonyú pusztítást hagyott maga mögött a Milton

Élőben kapcsoljuk Floridát, ahonnan több mint egymillió embernek kellett elhagynia otthonát és elmenekülni a pusztító erejű Milton hurrikán elől! Több száz repülőjáratot töröltek, hiánycikk lett a benzin! Ez lehet az évszázad legsúlyosabb hurrikánja?

 

Strasbourgi csihi-puhi: keményen kiosztották Orbán Viktort az EP-ben

Orbán Viktor és Magyar Péter első nyilvános vitája! Mindehhez Strasbourgig kellett menni. A miniszterelnök és a Tisza párt elnöke először volt egy légtérben, mióta Magyar Péter politikusnak állt. A plenáris ülésen több szó esett a magyar belpolitikáról mint az uniós ügyekről.