videó

Jön az "atombomba" vagy az évezred trollja szórakozik? Kedden kiderül!

Egy otthoni veszekedésről kiszivárgott rendőrségi jelentés után mégis belengette a politikai atombombát Magyar Péter! Azt állítja, hogy hangfelvételekkel tudja bizonyítani, hogy Rogánék manipulálták az ügyészségi iratokat a Völner-Schadl ügyben. Valóban létezhetnek a hangfelvételek? Ha igen, kik szerepelhetnek rajta? György Gabriella riportja. 

kapcsolódó videók

 

A francia film ikonja: Alain Delonra emlékezünk

A színész, akiért az egész világon rajongtak a nők, és akire az egész világon féltékenyek voltak a férfiak. Mi maradt utána? Hogyan látta őt a leghíresebb magyarhangja, aki többször is szinkronizálta? Igaz, hogy Belmondo és Delon ellenségek voltak? 

L. Dézsi Zoltán filmje. 

 

Soha nem látott mélyponton a MÁV

Kisiklott vonat, meghibásodott biztosítóberendezés, jelentős késések, járatkimaradások, eltört sínek és 50 év feletti vagonok még a nemzetközi járatokon is! Nincs ezen mit szépíteni, tragikus állapotban van a MÁV!

Török Réka és stábja vonatra merészkedett, hogy a nyári szünet utolsó napjaiban körbeutazza a Balatont. Mit láttunk? Mit tapasztaltunk? Megmutatjuk!

 

Az igazgató, akit 24 év után azért mentettek fel, mert nem volt hajlandó kitiltani a telefonokat

Így jár aki szembeszegül?!

Az iskolaigazgató, akit 24 év intézményvezetés után azért mentettek fel, mert nem volt hajlandó kitiltani a telefonokat az ország egyik legjobb gimnáziumából. Valóban a kormány dolga elrendelni, hogy a diákoknak kötelező legyen leadniuk a tanítási nap elején a mobiltelefonjukat? Jogos, vagy megtorlás volt a Madách Gimnázium igazgatójának a felmentése?

Berecz Péter riportja.

 

A magyar vasút legendás óriása: Hogyan formálta a 424-es gőzös a vasúti történelmet?

A mozdony, amely magában öregebb, mint a két masinisztája együttvéve. Hogyan élte meg a magyar ipar legendás járműve a 424-es gőzös az elmúlt 100 esztendőt. Miért nevezték a vasutasok Bivalynak, hogyan került ebből a típusból Észak Koreától, Jugoszláviáig sok országba? És persze milyen a megmaradt két ép 424-es egyikén kamerával utazni? Félelmetes? Izgalmas? Szórakoztató? Fárasztó?

 

Korrupciós botrány a harmadik kerületben: A polgármester és a helyettese is előzetesben

A gyanúsítás alapján a jelenlegi és az újraválasztott polgármester Dr. Kiss László, akit a DK-LMP-Momentum-MSZP-Párbeszéd- Jobbik pártszövetség támogatott korrupciós  pénzeket tett zsebre és túlárazott szerződéseket írt alá. Kiss a börtönből is polgármester, a fizetését is kapja. 
Sváby András vendége Horváth Lóránt, a Heti Napló állandó jogi szakértője.

 

Clickbait vagy valóság? Magyar Péter után Takács Péter is megmutatta a kórházak állapotát

38 fok, levegőtlen szobák, wc papír és szappan nélküli mosdók a kórházakban! Igaz, hogy Magyar Péter clickbait politizálást művel és csak a népszerűséget kergeti, amikor kórházkörútra indul és hőmérsékletet mér a kórtermekben? Magyar Péter a Heti Naplóban válaszol, ezt is megkérdeztük tőle! Az egészségügyi államtitkár viszont azt mondja: soha senki nem tett még annyi pénzt az egészségügybe, mint a mostani kormány.