videó

Egy erdő közepén, lakott területektől távol épült luxusjátszótér uniós pénzből

Miután kiderült, hogy a nyírmártonfalvi polgármester területén 60 milliós uniós támogatásból épült, mára elhíresült lombkorona sétány nem az egyetlen a térségben, híradónk körülnézett és megvizsgálta a többi kifogásolt építményt is. 

kapcsolódó videók

 

Az új csúcsvezetőkről és védelmi kérdésekről tárgyalnak az uniós csúcson

A csúcsvezetői posztok elosztása, és a védelmi képességek növelése a fő napirendi pontja az uniós állam- és kormányfők kétnapos csúcstalálkozójának Brüsszelben. A megbeszélésen Orbán Viktor is részt vesz, aki előzetesen élesen bírálta egykori pártcsaládját, az Európai Néppártot, amely a miniszterelnök szerint „lenyúlta” a jobboldalt. 

 

Gyurcsány Ferenc nem mond le, mert ezzel esélyt adnak a DK-nak hogy jobb legyen

Dobrev Klára viszont kevesebb hazai és több brüsszeli feladatot vállal majd a következő években. Gyurcsány Ferenc emellett több láthatóságot is ígért. Lendvai Ildikó szerint a DK elnöke lemondásával pártja jövőjét veszélyeztetné, maradásával azonban az egész baloldalét.  

 

Gyászos állapotban vannak a magyar utak

Rengeteg a kátyús, gödrös és vályús útszakasz -  derült ki egy felmérésből. A jelenlegi magyar utak közül minden másodikat fel kellene újítani, így ugyanis rengeteg autó megy tönkre - állítja a szakértő. Egy ügyvéd szerint a javítás összegét bizonyos esetekben ki lehet perelni az államtól.

 

Orbán bejelentette: Macrontól is megkapta a jóváhagyást

Támogatja a francia elnök a magyar EU-s elnökség programját - ezt Orbán Viktor jelentette ki nem sokkal azután, hogy Macronnal találkozott szerdán Párizsban. A magyar miniszterelnöknek kevesebb mint egy hét alatt ez volt a harmadik fontos egyeztetése Európa különböző országaiban.