videóink

ATV START

Megtámadták az ukránok Moszkvát, minimum egy ember meghalt

Több mint egytucat drónnal támadta meg Moszkva térségét az ukrán haderő. A hírek szerint a támadás miatt le kellett zárni három repteret és minimum egy ember meghalt.

Az ATV Start vendége Bendarzsevszkij Anton, az Oeconomus Gazdaságkutató Alapítvány igazgatója, a posztszovjet térség szakértője.

ATV START

Jöhet az orosz olaj Ukrajnán keresztül Magyarországra

A Mol-csoport megállapodásokat kötött kőolajszállítókkal és csővezeték-üzemeltetőkkel a kőolaj folyamatos szállításának biztosítására a Barátság kőolajvezetéken Oroszországból, Fehéroroszországon és Ukrajnán keresztül Magyarországra és Szlovákiába.

Az ATV Start vendége Deák András György, az NKE Stratégiai Védelmi Kutatóintézet tudományos főmunkatársa.

ATV START

Brüsszel most tényleg nagyon kiakadt a magyar kormány tervén

Elítéli és elfogadhatatlannak tartja Brüsszel polgármestere, hogy a magyar kormány közvetlen, egyirányú buszjáratokat indít Röszkéről a belga fővárosba, amivel ingyen utazhatnak az Európai Unió területére belépő, majd az uniós eljárásrendet lefolytató bevándorlók. Philippe Close polgármester közölte, ha a magyar kormány által bejelentett buszok valóban elindulnának, azokat a belga határon blokkolni fogják.

Az ATV Start vendége Zsíros Sándor, az Euronews brüsszeli tudósítója.

ATV START

Megkérdeztük Varga Mihálytól, vállalná-e az MNB-elnökséget

Mindig minden felkérésen elgondolkodik - ezzel reagált Varga Mihály Csuhaj Ildikó, az ATV főmunkatársának kérdésére, hogy vállalná-e a jegybankelnökséget, miután Orbán Viktor miniszterelnöknek az “új Erhardról” szóló Facebook posztja után mindenki azt találgatja: ő lesz-e Matolcsy utódja a jegybank élén.

Aktuál

Ráég a Bese-ügy a Fideszre? / AKTUÁL 2024.09.10.

A TÉMÁK: 
● Botrányok rázzák a Katolikus Egyházat: politikai vagy egyházi ügy? 
● Egymással hadakozik a kormány és a jegybank
● Kettős mérce a sportolóknál

A műsor vendégei: Tétényi Éva építész, Stumpf András, a Válasz Online újságírója és Pulai András, a Publicus Intézet vezetője.