videó

9 perces

Merényletre készültek a kormány tagjai ellen október 23-án?

Állami vezetők ellen tervezhetett fegyveres akciókat egy külföldiekből álló csoport, akikre hétfőn csapott le a Terrorelhárítási Központ Budapesten. A fülest az amerikai terrorelhárítástól kapta a magyar hatóság. A csoport vezetőjét letartóztatták.

Az ATV Start vendége Cseri Ferenc nemzetbiztonsági szakértő.

kapcsolódó videók

 

A mostani vonatkisiklások csak az első jelek, nemsokára jönnek a további problémák?

A kisiklások csupán az első jelek, nem sokára jönnek a biztosítórendezés-problémák és felsővezeték-szakadások. A MÁV-tól elvont milliárdok most bosszulják meg magukat – mondta a Népszava érdeklődésére Meleg János, a Vasutasok Szakszervezetének elnöke.

Az ATV Start vendége Horváth Csaba szervezetpolitikai alelnök, Vasutasok Szakszervezete.

 

Káosz jöhet az ügyeletei ellátásban? A budapesti háziorvosok fele nem csatlakozott az új rendszerhez

A Magyar Orvosi Kamara levélben jelezte, milyen problémák vannak az új ügyeleti rendszerrel, szerintük az előírtnál jóval kevesebben látják el az ügyeleti feladatokat a Budapesten, sok helyen alkalmatlan a helyiség az ügyeleti ellátásra és a háziorvosokkal való a szerződéskötés is nagyon lassan halad.

Az ATV Start vendége Póta György házi gyermekorvos.

 

Trump máris választási csalást emleget

Donald Trump azzal vádolta meg az egyesült királyságbeli Munkáspártot, hogy beavatkoztak az amerikai elnökválasztás folyamatába.

Az ATV Start vendége Wéber Balázs külpolitikai újságíró, privátbankár.hu. 

 

Egymásnak feszült Orbán és Magyar 1956 alkalmából

Orbán Viktor és Magyar Péter kőkeményen üzent egymásnak az 1956-os megemlékezések során. De miért vált belpolitikai háborúvá az október 23-ai megemlékezés? Ki, mit nyert idén október 23-ával? Egyben dologban mindenki egyetért, a beszédek már a 2026-os országgyűlési választásnak szóltak!

Az ATV Start vendégei Csuhaj Ildikó, az ATV főmunkatársa és Kacsoh Dániel, a Mandiner főszerkesztő-helyettese.