videó

22 perces

Elképesztő dolgokat állít Magyar Péter volt barátnője, a politikus válasza még keményebb

Magyar Péter feljelenti volt barátnőjét, Vogel Evelint, aki csaknem 50 percben tálalt ki kapcsolatáról a Tisza Párt elnökével. Arról is beszélt, hogy Magyar Péter - szerinte - nem egy bátor ember, saját munkatársait agyhalottnak nevezte, vele pedig egyszer megfélemlítően üvöltözött. Magyar Péter azt mondta: Vogel Evelin sikertelenül zsarolta őt és pártját, most pedig megállapodott a Fidesszel, ahonnan szerinte havi 5 millió forintot kap.

Az Egyenes Beszéd vendége Magyar Péter, a Tisza Párt elnöke.

kapcsolódó videók

 

Kiderült, milyen szerepe volt a magyar cégnek a felrobbant csipogók ügyében

A BAC Consulting Kft. azzal került be a nemzetközi sajtóba, hogy kapcsolatba hozták a Hezbollah tagjainál felrobbant személyi hívók gyártásával. A magyar kormány hivatalos állásfoglalása szerint az érintett vállalat csupán kereskedelmi közvetítő, nem rendelkezik gyártási vagy operatív tevékenységet végző telephellyel Magyarországon, és az említett készülékek soha nem voltak Magyarország területén.

Az Egyenes Beszéd vendége Sas Zoltán, a parlament nemzetbiztonsági bizottságának jobbikos elnöke.

 

Magyar Péter mentelmi jogának felfüggesztését kéri Polt Péter

Polt Péter legfőbb ügyész indítványt tett Magyar Péter európai parlamenti képviselő mentelmi jogának felfüggesztésére lopás miatt. Polt Péter közleménye szerint az, hogy a Tisza Párt elnöke elvette egy őt videózó férfitól a mobilját, majd a Dunába ejtette, kimeríti a lopás tényállását. 

Az Egyenes Beszéd vendégei Vasali Zoltán egyetemi oktató, politikai elemző és Németh Péter, a Népszava főszerkesztője.

 

Orbán emelte a tétet: a 3-6 százalékos gazdasági növekedési sávba kell kerülni

Nekünk a 3-6 százalékos gazdasági növekedési sávba kell kerülni, ebbe már be tudunk lépni 2025-ben, és ott tudunk maradni az utána következő évben is” - jelentette be Orbán Viktor az NKE versenyképességi konferenciáján. A miniszterelnök azt mondta: a nacionalizmus szónak Brüsszelben “stichje” van, a föderális Európa pedig “vágyálom”.  

Az Egyenes Beszéd vendége Pogátsa Zoltán, közgazdász.