videó

14 perces

Megosztotta az európai vezető politikusokat, hogy Németország lezárja az országhatárait

Elfogadhatatlannak nevezte Donald Tusk lengyel kormányfő kedden azt az előző napi német bejelentést, miszerint az illegális migráció visszaszorítása érdekében átmenetileg kiterjesztik az ellenőrzést Németország minden határára. 

Az ATV Start vendége Nógrádi György biztonságpolitikai szakértő.

kapcsolódó videók

 

A terézvárosiak beintettek az Airbnb-nek

Döntöttek a terézvárosiak: nem kérnek az Airbnb-ből! Ezért a kerület 2026-tól betiltja a rövid távú lakáskiadás lehetőségét.

Az ATV Start vendége Balogh László vezető gazdasági szakértő, Ingatlan.com.

 

A Göd-ÉRT Egyesület is a Szuverenitásvédelmi Hivatal célkeresztjébe került

Ezúttal egy civil szervezet került a Szuverenitásvédelmi Hivatal célkeresztjébe. A Lánczi Tamás vezette hivatal levélben arról értesítette a Göd-ÉRT Környezetvédelmi és Városvédő Egyesületet, hogy tevékenységét „egyedi vizsgálat” alá veszi. De mi lehet ennek az oka, és miért pont most?

Az ATV Start vendége Szegedi Ákos, a Göd-Ért egyesület elnöke.

 

Ezt lehet tudni eddig a Trump elleni újabb merényletkísérletről

Merényletkísérlet miatt zajlik a nyomozás a Donald Trump elleni vasárnapi támadáskísérlettel összefüggésben, a gyanúsított ellen megtörtént az első vádemelés, amit még több követhet. A merénylő Ryan Wesley Routh mobiltelefonjának cellainformációi alapján a férfi 12 órán keresztül tartózkodott Donald Trump golfpályája, a Trump International Golf Club West Palm Beach közelében mielőtt észrevették volna.

Az ATV Start vendége Gyarmati István biztonságpolitikai szakértő.

 

Mindenhol száz százalékon pörög a felkészülés: élőben kapcsoljuk Ausztriát, Magyarországot és Erdélyt

Az ATV Start műsorában átfogó beszámolót adtak a Közép-Európát sújtó árvízi helyzetről, amely Ausztriát, Magyarországot és Romániát érintette. A súlyos esőzések nyomán kilépett folyók több települést elárasztottak, emberéleteket követeltek, és jelentős anyagi károkat okoztak.

A műsorban élőben kapcsoltuk: Dunakeszit, Budapestet, Zebegényt és Szentendrét. Illetve megnéztük, mi a helyzet Ausztriában és Romániában.

 

Minden homokzsákra jut egy politikus? Orbán, Magyar és Gyurcsány is csizmát húzott

Miniszterek, politikusok, pártvezérek húznak csizmát a napokban, ragadnak lapátot, homokzsákokat töltenek, segítenek az árvízi védekezésben. De van-e helye egy politikusnak a gátakon ilyen súlyos helyzetben? Valódi segítséget tudnak nyújtani, vagy most is csak politikai haszonszerzés a cél?

Az ATV Start vendége Gavra Gábor, a Naphíre.hu főszerkesztője.