videó

11 perces

Kamu vagy igaz? Egyre több infó derül ki leggazdagabb magyar, brazil államkötvényes sztorijáról

Egy rejtélyes üzletember papíron átvette a vezetést az ország leggazdagabb embereinek listáján, letaszítva Mészáros Lőrincet a trónról. Mi állhat a történet hátterében? Pénzmosás, trükközés netán balekság?

Az ATV Start vendége Brückner Gergely újságíró, Telex.

kapcsolódó videók

 

Időpontfoglalási díj: fizetnünk kell, vagy sem?

Egyes információk szerint foglalási díjat vezetnének be a járóbeteg szakrendeléseken, ami csak azoknak járna vissza, akik elmentek a foglalt időpontjukra. A Belügyminisztérium cáfolta, hogy tervben lenne az ezerforintos foglalási díj bevezetése.

Az ATV Start vendége Pusztai Erzsébet infektológus, egészségügyi szakértő.

 

Lövések Trump közelében: Golfozás közben akarták megölni a republikánus elnökjelöltet?

A Donald Trumpot védő titkosszolgálat emberei adtak le lövéseket a golfpálya közelében, ahol a volt elnök, jelenlegi republikánus elnökjelölt tartózkodott, miután a közelben, egy bozótos területen egy fegyveres férfit észleltek; a nyomozásban merényletkísérletként kezelik az ügyet a Szövetségi Nyomozó Iroda közlése szerint.

Az ATV Start vendége Krekó Péter, a Political Capital igazgatója.

 

Árad a Duna: Magyar Péter most épp az árvízi védekezés témáját lovagolja meg leleményesen?

A Tisza párt elnöke már vasárnap kora délelőtt gumicsizmában, ásóval a kezében jelentkezett be a Facebookon a Duna mellől. Azt mondta, 30-40 aktivistával érkezett segíteni az árvízi védekezést Neszmélynél, miután a helyi polgármester a civilek segítségét kérte.

Az ATV Start vendége Ranschburg Zoltán, a Republikon Intézet vezető elemzője.

 

Kapuzárási pánik Németországban: összeomlás előtt a Schengeni egyezmény?

Ma éjféltől Németország kiterjesztette a határellenőrzést valamennyi határára az illegális migráció korlátozása érdekében. A kritikusok szerint a lépés veszélyezteti a schengeni térség szabad mozgásra vonatkozó szabályait.

Németországból kapcsoljuk Diseri Dórát, a DW Magyar szerkesztőségvezetője.

 

Ki a legény a gáton? Magyar Péter és Orbán Viktor is gumicsizmát húzott

Brutális árvizek pusztítanak Kelet-Közép-Európában, és Magyarország szempontjából a java még hátravan. Ahogy az ilyenkor lenni szokott, a politikusok is a gáton vannak, és a homokzsákok pakolása mellett egymásnak is üzengetnek.

Az ATV Start vendége L. Dézsi Zoltán, a Heti Napló riportere.