videó

5 perces

Nyilatkozott az ATV-nek a kisgyereket felrúgó karateedző

atv.hu

kapcsolódó videók

 

Matolcsy György ízekre szedte a kormány gazdaságpolitikáját

Matolcsy György a 62. Közgazdász-vándorgyűlésen tartott előadásában ismét kemény kritikát fogalmazott meg a jelenlegi gazdaságpolitikai irányról, és hangsúlyozta, hogy szerinte: teljes gazdaságpolitikai fordulatra van szükség.

Az ATV Start vendége Büttl Ferenc közgazdász.

 

Kőkeményen beleszállt a kormányba Matolcsy György

Középosztály-ellenesnek nevezte a kormány gazdaságpolitikáját a Magyar Nemzeti Bank elnöke. Matolcsy György szerint a kormány nem kezelte megfelelően az inflációt, a károsult lakosság pedig nem tért még magához. A KSH legfrissebb, júliusi adatai szerint még a 2021-es fogyasztásra sem tudtak visszatérni a magyarok, mondták Híradónknak a megkérdezett szakértők.

 

Magyar Péter InterCityvel, Lázár János nélkül ért be a Keletibe a MÁV-bejárás után

Az építési és közlekedési miniszter mára ígért neki találkozót, de végül nem tudtak megegyezni ennek részleteiről. Híradónkkal a minisztérium azt közölte: a találkozó Magyar Péter miatt hiúsult meg. Magyar Péter azt mondta, hogy amikor Lázár harmincéves lemaradást emleget a vasútnál, akkor elfelejti hozzátenni, hogy abból 18 évet ők kormányoztak.

 

Itt vannak a számok: ekkora emelésre számíthatnak a nyugdíjasok jövőre

Januárban 3,2 %-os nyugdíjemelés, februárban pedig 13. havi nyugdíj várható, jelentette be Varga Mihály pénzügyminiszter a Facebook-oldalán. Farkas András nyugdíjszakértő minderre úgy reagált, ezt az emelést azok, akiknek 100-200 ezer ft a nyugdíjuk, meg sem érzik.

 

Az ismert politológus szerint a Fidesz olyan helyzetbe került, hogy veszíthet / AKTUÁL 2024.09.04.

A TÉMÁK: 
● Nem fog közösen vonatozni Lázár János és Magyar Péter
● Tölgyessy Péter: Fidesz 14 év után most került olyan helyzetbe, hogy veszíthet
● Több ügyeletre kötelezi az egészségügyi dolgozókat a kormány

A műsor vendégei: Mesterházy Attila, a Szocialisták és Demokraták alapító elnöke, Ilyés Márton közgazdász és Milbacher Dániel politológus, a Polémia Intézet elemzője.