videó

3 perces

Üvegszilánk és dörzsidarab is volt a gyerekek ebédjében az iregszemcsei általános iskolában

Néhány gyerek meg is sérült amikor az idegen tárgyakat  megették. A szülők feljelentést tettek, a helyi főzőkonyhát pedig azonnal bezárták. Azóta a rendőrség és a Nébih is eljárást indított a konyha üzemeltetője ellen.

kapcsolódó videók

 

Gyászos állapotban vannak a magyar utak

Rengeteg a kátyús, gödrös és vályús útszakasz -  derült ki egy felmérésből. A jelenlegi magyar utak közül minden másodikat fel kellene újítani, így ugyanis rengeteg autó megy tönkre - állítja a szakértő. Egy ügyvéd szerint a javítás összegét bizonyos esetekben ki lehet perelni az államtól.

 

Orbán bejelentette: Macrontól is megkapta a jóváhagyást

Támogatja a francia elnök a magyar EU-s elnökség programját - ezt Orbán Viktor jelentette ki nem sokkal azután, hogy Macronnal találkozott szerdán Párizsban. A magyar miniszterelnöknek kevesebb mint egy hét alatt ez volt a harmadik fontos egyeztetése Európa különböző országaiban.

 

Lemond, vagy marad? Gyurcsány bejelentette a döntését

Hosszú, 33 pontos videóban értékelte a baloldal választási eredményét Gyurcsány Ferenc a Facebookon. A felvételen szóba kerül Magyar Péter és a Tisza Párt szerepe, a független sajtónak is odaszúr a DK-elnök, aki azonban úgy látja, ők nem követtek el nagy hibát, és a mostani a pártjuk legerősebb felállása. 

 

Figyelmeztet Orbán Viktor: munkahelyek százezrei lehetnek veszélyben

A Fidesz most már biztosan nem csatlakozik a Konzervatívok és Reformisták frakcióhoz az Európai Parlamentben. Orbán Viktor ezt azután közölte, hogy Rómában az olasz miniszterelnökkel, Georgia Melonival tárgyalt. A miniszterelnök lezártnak tekinti a kérdést. A jövőre nézve pedig az európai versenyképességi paktum megkötését sürgeti.