videóink

Egyenes Beszéd

Kiss László ügyvédje: A polgármester úr ragaszkodik ahhoz, hogy abszurd az ügyészség gyanúsítása

Kiss László óbudai polgármester egy olyan cégnek adott székhelyhasználatot a saját házában, amelyben feleségén kívül egy olyan személy is tulajdonos volt, aki Kiss polgármesterré választása után milliós megbízásokat kapott Óbuda-Békásmegyer önkormányzatától.

Az Egyenes Beszéd vendége Zamecsnik Péter, Kiss László ügyvédje.

ATV Híradó

Páros lábbal szállt bele az aszály a Tiszába

Rendkívül alacsony a Tisza vízállása! Az elmúlt időszakban akkora volt a hőség és az aszály, hogy a folyó szinte teljesen kiszáradt egyes szakaszokon. Bár az átkelés elvileg gyalogosan lehetséges lenne, szakemberek arra figyelmeztetnek, hogy a medermélyedések és az örvények miatt ez életveszélyes lehet, így mindenkit arra kérnek, hogy ne menjen a folyómederbe.

ATV Híradó

Kiss László saját házában jegyezték be a céget, ami megbízásokat kapott az óbudai önkormányzattól

Bár nem tudja ellátni hivatalát, továbbra is Kiss László Óbuda-Békásmegyer polgármestere, de ha a kerületi vezető még sokáig marad letartóztatásban, elveszítheti polgármesteri mandátumát. A 24.hu úgy tudja, hogy Kiss László egy olyan cégnek adott székhelyhasználatot a saját házában, amelyben feleségén kívül egy olyan személy volt még tulajdonos, aki Kiss polgármesterré választása után milliós megbízásokat kapott az önkormányzattól.

ATV Híradó

Elmaradt a roham az albérletpiacon: megfizethetetlen lett a lakhatás?

Egyelőre elmaradt az ingatlanpiacon az albérletek iránti nagy roham, amire számítani lehetett a felvételi pontok kihirdetése után. A híradónk által megkérdezett szakértők azt mondják: valószínűleg sokan kivárnak, hátha lejjebb mennek a bérleti díjak, a HÖOK sajtófőnöke szerint az is közrejátszhat, hogy fennakadások voltak a felvételi ponthatár számításban.