videóink

Egyenes Beszéd

Buszokkal utaztatná Brüsszelbe a menekülteket a kormány

Ha az Európai Unió arra kényszeríti Magyarországot, hogy engedje be az illegális bevándorlókat, akkor Magyarország az európai eljárásrend lefolytatása után felajánlja a migránsoknak, hogy ingyen Brüsszelbe szállítja őket – mondta a Belügyminisztérium parlamenti államtitkára pénteken Budapesten, sajtótájékoztatón.

Az Egyenes Beszéd vendége Lattmann Tamás, nemzetközi jogász.

Egyenes Beszéd

Melegpartikra járhatott és pornóoldalakra is felkerült magyar sztárpap

A Válasz Online információi szerint a legfelsőbb kormányzati köröket is megjárta egy akta, amely azt hivatott bizonyítani, hogy Bese Gergő dunavecsei plébános melegpartikon vett részt, illetve tartós intim kapcsolatot ápolt más férfiakkal. 

Az Egyenes Beszéd vendégei Árpási Bence, a Népszava újságírója és Tarnay Kristóf újságíró.

ATV Híradó

Mi történik az országban? Magyar Péter után Szentkirályi Alexandra is hőmérőt fogott

Szentkirályi Alexandra számonkérte Karácsony Gergelyt a 3-as metró szerelvényein tapasztalható hőség miatt. A főpolgármester szerint épp a Fidesz nem engedte meg az előző városvezetésnek, hogy az olcsóbb, és nem mellesleg a kocsik klimatizálását is vállaló észt cég nyerje a felújítási megbízást: mindenképpen az orosznak kellett adni az üzletet. 

ATV Híradó

Varga Mihály optimista, a szakértők óvatosak a gazdasági kilátások kapcsán

Élénkülő fogyasztás és felpörgő beruházások. Ezt prognosztizálta Varga Mihály a közgazdász vándorgyűlésen. A pénzügyminiszter 3,5%-os GDP-növekedéssel számol 2025-re. A Kopint-Tárki vezérigazgatója azonban hozzátette: jelenleg ez nem látszik reális célnak. A tárcavezető kedvezmények növelését is bejelentette jövőre, ami a büdzsét is megterhelheti. 

Heti Napló

A francia film ikonja: Alain Delonra emlékezünk

A színész, akiért az egész világon rajongtak a nők, és akire az egész világon féltékenyek voltak a férfiak. Mi maradt utána? Hogyan látta őt a leghíresebb magyarhangja, aki többször is szinkronizálta? Igaz, hogy Belmondo és Delon ellenségek voltak? 

L. Dézsi Zoltán filmje. 

Civil a pályán

CIVIL A PÁLYÁN – 2024.09.07. [teljes adás]

A TÉMÁK:
● "Hív a vasút, vár a Lázár!"
● Aláírást gyűjt a DK a határon túli egyéni választókerületek létrehozása ellen
● Tölgyessy Péter: Fidesz 14 év után most került olyan helyzetbe, hogy veszíthet
● Vita a fővárosi cégek és pályázatok körül
● Ismét éles szavakkal bírálta a kormányt Matolcsy György

A műsor vendégei: Papp Réka Kinga főszerkesztő, Eurozine, Zamecsnik Péter ügyvéd, Szakonyi Péter újságíró és Borgula András rendező.