Itthon

Beszólogatások és parázs hangulat a helyszínen, lezajlott a köztévés vita

Dobrev Klára: Ez minden volt, csak nem valódi vita
május. 30. csütörtök 20:13

"Ez minden volt, csak nem valódi vita. De én fegyelmezetten végig csináltam, szombaton pedig mindenkit várok egy igazi, demokratikus vitán az ATV-ben" - fogalmazott a vita után Dobrev.

 

https://www.facebook.com/dobrevklara/videos/442415375079100

 

Magyar a tömeghez ment
május. 30. csütörtök 19:55

A Tisza Párt vezetője a színpadra érve Deutsch Tamást kezdte el kritizálni, úgy fogalmazott: egy nagy mesemondót ismerhettek meg a nézők ma este. „Egészen gyalázatos volt” – tette hozzá Magyar Péter. Hangsúlyozta: őszintén sajnálja a Fidesz szavazókat. Megköszönte Papp Dániel MTVA-vezérigazgatónak a vita megszervezését, hozzátette: nem volt elég bátor, hogy köszöntse a listavezetőket. Magyar arról is beszélt, neki nem feladata, hogy más ellenzéki pártokkal vitatkozzon, Deutsch viszont sajnos nem megy el máshova vitázni – ő pedig csak ezzel a feltétellel vállal újabb tévévitát. 

Véget ért a vita, köszönjük, hogy velünk tartottak
május. 30. csütörtök 19:48

Zárul a közvetítésünk.

Toroczkai elszámoltatna
május. 30. csütörtök 19:48

Az Európai Ügyészség sem oldana meg semmit, mert nem nyomoz, mondta Toroczkai. Elszámoltatást akarnak az EU-ban és Magyarországon is.

Sajnálja az MKKP a bohóckodást
május. 30. csütörtök 19:46

Sajnálják, hogy el kellett bohóckodni a vitát, de ezt nem ők kezdték, hanem az MTVA azzal, hogy ilyen keretek közé szorították a képviselőket.
"És most időjárás Toroczkai Lászlóval", adta át a szót.

Uniós forrásokat hozna Magyar Péter
május. 30. csütörtök 19:45

Magyar Péter haza fogja hozni a sokezer eurós uniós forrásokat, ígéri Magyar Péter. Tiszta közéletet, igazságot ígér. “Ne féljenek!” - tette hozzá.

Róna összegezte a főbb pontokat
május. 30. csütörtök 19:44

Róna: utasítsuk el Orbán Viktor orosz- és kínabarát külpolitikáját. Együttműködést hoznának létre az önkormányzatok és az EU között. A magyar béreket felzárkóztatnák az EU-s bérekhez. Fel kell készülni a klímaváltozás okozta kihívásokra.

Háború, Csád
május. 30. csütörtök 19:43

Világossá vált, hogy a baloldalra a magyarok a béke ügyében nem számíthatnak, mondta Deutsch, erre MZP bekiabált: Csád. Folyamatosan azt mondta, hogy a dollárbaloldali pártok háborúba kényszerítenék az országot.

A kegyelmi ügy
május. 30. csütörtök 19:41

Donáth a végén felemlegette a kegyelmi ügyet, de továbbra is kérdés, hogy Novák Katalin Orbán Viktortól kapott-e utasítást a kegyelmi kérvény aláírására.

MZP odaszúrt Toroczkainak
május. 30. csütörtök 19:40

MZP: vallja, hogy a béke a jövő embereié, szuverén Magyarországot szeretne. Aki a kínai rendőröket behívja, az nem szuverén. Odaszúrt Toroczkainak, hogy ők is Putyint képviselnék.