videó

Autósok vs. vadászok: A mi hibánk, ha elütünk egy kirohanó vadat? Az Orbán-kormány szerinti, igen!

Segítség! Vadat gázoltam! Tavaly óta szinte esélytelen az autós arra, hogy a vadásztársaság állja az autójában bekövetkezett kárt. Mindezt a politikus-vadászok vitték át a parlamenten. Pedig gyakran milliós tételekről és totálkaros autókról van szó. Hogyan lehet elkerülni a bajt? És ha már megtörtént, akkor mi tévők legyünk? 

György Gabriella riportja.

kapcsolódó videók

 

Választási csodabogarak: bemutatjuk a választások legfurcsább jelöltjeit!

A legfurcsább jelöltek és a legfurcsább választókörzetek! Sportolók, influenszerek, politikai kalandorok! Jelöltek, akiknek ez idáig nem sok közük volt a politikához, de most valamiért mégis belevágnak! Miért indítanak egyre több celebet a pártok a választásokon? Tényleg nem a tudás, hanem az ismertség a legfontosabb? A legtöbb településen gyakorlatilag bármi előadódhat? 

György Gabriella riportja. 

 

Fico már túl van az életveszélyen, állapota azonban továbbra is súlyos

Robert Fico szlovák miniszterelnököt szerdán lőtte meg egy 71 éves férfi, aki békemozgalmár és neonáci aktivista is volt korábban. A miniszterelnök túl van az életveszélyen, állapota azonban továbbra is súlyos, felépülése sokáig tart – igy nyilatkozott a szlovák miniszterelnök-helyettes. Szlovákiából kapcsoljuk Horváth-Szomolai Andrea újságírót.

 

Fergeteges Korda-buli az Arénában! – ilyen volt a KORDA 85

Ilyen amikor reptérré változik a Papp László Sportaréna! Az ország Gyurija karrierje egyik legnagyobb koncertje előtt állt! Születésnapi gigashow! De vajon ez élete legfontosabb napja, vagy már a 90 éves bulira készül? Megtaláltuk a nézők között a legfiatalabb, illetve a legidősebb Korda rajongót. És megmutatjuk azt is, hogyan zajlottak a kulisszák mögötti pillanatok a színpadra lépés előtt. 

L. Dézsi Zoltán filmje. 

 

A Fidesznek és a Mi Hazánknak köszönheti Magyar Péter, hogy a fővárosban is tényezővé válhat?

Napról napra durvul kampány! Folyamatosan készülnek a legfrissebb közvélemény kutatások! Igaz, hogy előretört Magyar Péter pártja? Tény, hogy már Budapesten is lesznek polgármester jelöltjeik. Két kormánypárti és két ellenzéki kerületben is elindulnak. Tényleg a Tisza Párt lehet a mérleg nyelve a Fidesz és az ellenzék között a Fővárosi Közgyűlésben? 

György Gabriella riportja.

 

Egy egyszerű sütiverseny, ami egy egész falut boronált össze!

Egy kisvárosi ötlet nyomán pár napra elfelejtettek a politikai szembenállásokat, a csatákat a Kisbériek. Fiatalok, anyukák és nagymamák azon ügyködtek, hogy az ország tortájához hasonlóan megalkossák Kisbér saját süteményét. Egy jó ötlet valóban régi barátokat, politikai ellenfeleket hozhat össze? Haragosokat békíthet ki? Ilyen egyszerű a recept a békességhez? 

György Gabriella riportja.