videó

Önkormányzati választás 2024: nem csak Budapesten, vidéken is ádáz küzdelem zajlik!

A Fidesz vagy az ellenzék erősödik az önkormányzati választáson? Ellátogattunk néhány csatatér körzetbe, bár az se lehetetlen, hogy most szinte mindegyik választási körzet csatatér lesz! Megmutatjuk a helyeket, ahol a legnagyobb küzdelem várható. A Fidesz vagy az ellenzék viszi Miskolcot, Győrt, Egert, vagy Szolnokot? 

L. Dézsi Zoltán riportja.

kapcsolódó videók

 

Fico már túl van az életveszélyen, állapota azonban továbbra is súlyos

Robert Fico szlovák miniszterelnököt szerdán lőtte meg egy 71 éves férfi, aki békemozgalmár és neonáci aktivista is volt korábban. A miniszterelnök túl van az életveszélyen, állapota azonban továbbra is súlyos, felépülése sokáig tart – igy nyilatkozott a szlovák miniszterelnök-helyettes. Szlovákiából kapcsoljuk Horváth-Szomolai Andrea újságírót.

 

Fergeteges Korda-buli az Arénában! – ilyen volt a KORDA 85

Ilyen amikor reptérré változik a Papp László Sportaréna! Az ország Gyurija karrierje egyik legnagyobb koncertje előtt állt! Születésnapi gigashow! De vajon ez élete legfontosabb napja, vagy már a 90 éves bulira készül? Megtaláltuk a nézők között a legfiatalabb, illetve a legidősebb Korda rajongót. És megmutatjuk azt is, hogyan zajlottak a kulisszák mögötti pillanatok a színpadra lépés előtt. 

L. Dézsi Zoltán filmje. 

 

A Fidesznek és a Mi Hazánknak köszönheti Magyar Péter, hogy a fővárosban is tényezővé válhat?

Napról napra durvul kampány! Folyamatosan készülnek a legfrissebb közvélemény kutatások! Igaz, hogy előretört Magyar Péter pártja? Tény, hogy már Budapesten is lesznek polgármester jelöltjeik. Két kormánypárti és két ellenzéki kerületben is elindulnak. Tényleg a Tisza Párt lehet a mérleg nyelve a Fidesz és az ellenzék között a Fővárosi Közgyűlésben? 

György Gabriella riportja.

 

Egy egyszerű sütiverseny, ami egy egész falut boronált össze!

Egy kisvárosi ötlet nyomán pár napra elfelejtettek a politikai szembenállásokat, a csatákat a Kisbériek. Fiatalok, anyukák és nagymamák azon ügyködtek, hogy az ország tortájához hasonlóan megalkossák Kisbér saját süteményét. Egy jó ötlet valóban régi barátokat, politikai ellenfeleket hozhat össze? Haragosokat békíthet ki? Ilyen egyszerű a recept a békességhez? 

György Gabriella riportja. 

 

Az egész országot sokkolta a bőnyi iskolai késelés: csak idő kérdése volt a tragédia?

Sokkolta az országot a bőnyi általános iskolában történt késelés múlt hét hétfőn. Egy kamaszlány konyhakéssel szúrta hátba osztálytársát, akinek az életét a mentők és az orvosok heroikus küzdelem árán tudták megmenteni. A szakértők szerint az elkövető lány egyértelmű jeleket adott, amelyeket a szakembereknek észre kellett volna venniük. A támadó kislányt előzetes letartóztatásba helyezték, akár 15 év büntetést is kaphat. 

Török Réka riportja.