videó

Autósok vs. vadászok: A mi hibánk, ha elütünk egy kirohanó vadat? Az Orbán-kormány szerinti, igen!

Segítség! Vadat gázoltam! Tavaly óta szinte esélytelen az autós arra, hogy a vadásztársaság állja az autójában bekövetkezett kárt. Mindezt a politikus-vadászok vitték át a parlamenten. Pedig gyakran milliós tételekről és totálkaros autókról van szó. Hogyan lehet elkerülni a bajt? És ha már megtörtént, akkor mi tévők legyünk? 

György Gabriella riportja.

kapcsolódó videók

 

Egy egyszerű sütiverseny, ami egy egész falut boronált össze!

Egy kisvárosi ötlet nyomán pár napra elfelejtettek a politikai szembenállásokat, a csatákat a Kisbériek. Fiatalok, anyukák és nagymamák azon ügyködtek, hogy az ország tortájához hasonlóan megalkossák Kisbér saját süteményét. Egy jó ötlet valóban régi barátokat, politikai ellenfeleket hozhat össze? Haragosokat békíthet ki? Ilyen egyszerű a recept a békességhez? 

György Gabriella riportja. 

 

Az egész országot sokkolta a bőnyi iskolai késelés: csak idő kérdése volt a tragédia?

Sokkolta az országot a bőnyi általános iskolában történt késelés múlt hét hétfőn. Egy kamaszlány konyhakéssel szúrta hátba osztálytársát, akinek az életét a mentők és az orvosok heroikus küzdelem árán tudták megmenteni. A szakértők szerint az elkövető lány egyértelmű jeleket adott, amelyeket a szakembereknek észre kellett volna venniük. A támadó kislányt előzetes letartóztatásba helyezték, akár 15 év büntetést is kaphat. 

Török Réka riportja. 

 

Magyar Péter a Heti Naplónak: 15-20 ezer ember volt ott Debrecenben

Interjút adott Magyar Péter a vasárnapi debreceni tüntetést követően L. Dézsi Zoltánnak, a Heti Napló riporterének.

A Tisza Párt vezetője elmondta: becsléseik szerint 15-20 ezer ember volt ott a demonstráción, szerinte egy nagyon sikeres megmozduláson vannak túl, amire az ország minden pontjáról érkeztek résztvevők.

 

Élete a csillagászat – bemutatjuk a Youtube-sztár Kiss Lászlót

A csillagász, aki a YouTube-on hódít! Kiss László úgy beszél az univerzum legbonyolultabb jelenségeiről, hogy még a laikusok is megértik. A tudós ma is úgy örül a Nap gázkitörésének, mint focista a gólnak! De mit keres az irodájában egy arany WC kefe? És mit csinál egy kolbásztöltővel a csillagászati intézetben? Megmutatjuk! 

György Gabriella filmje. 

 

Nagy magyar plakátháború! Mindig van lejjebb?

Dübörög az utcákon a választási plakátháború! Ma már mindent (is) lehet mondani a politikusokra? Sem a jóérzés, sem a törvények nem szabnak határt? Hatnak még a plakátok, vagy már észre sem vesszük őket? Hogyan jutottunk a "Tovarisi konyec-től" odáig, hogy Dobrev és Magyar tálcán hozza a háborút? 

L. Dézsi Zoltán riportja.