videó

Összeért a NER és a baloldal: Magyar Péter az új közös ellenség / CSATT 2024.04.16.

Pár nappal a választási kampány hivatalos kezdete előtt minden szereplő igyekszik Magyar Péter helyét a politikai térkép ellenoldalára berajzolni. De mi az igazság? Fideszből jött, ott is maradt? Dollárbaloldali, mert onnan pénzelik? Kire veszélyes igazán Magyar Péter, Gyurcsányra vagy Orbánra? Ellentétes vélemények az asztal két felén. Ez a CSATT!

A műsor vendégei – Deák Dániel, a XXI. Század Intézet vezető elemzője, a Megafon tagja, Szűcs Gábor jogász, Magyar György ügyvéd, Dévényi István, a Magyar Hang újságírója.

kapcsolódó videók

 

Heves vita a stúdióban a Fico elleni merénylet kapcsán / CSATT.2 2024.05.17.

A TÉMÁK:
- Merénylet áldozata lett Robert Fico
- Listavezetői vita lesz a köztévén
- Orosz hackertámadások: hazudott a Szijjártó-féle külügy?

A műsor vendégei – Szabó László producer, Szabó Gergő, a PestiSrácok újságírója, Somogyi Zoltán szociológus és Magyar Dávid rádiós műsorvezető. 

 

Baloldali elemző: Ön szerint én háború párti vagyok? Kormánypárti elemző: Igen! / CSATT 2024.05.14.

Hszi Csin-ping, Ahmadinezsád, háború, béke. Csak úgy repkednek az illiberális politikusok és a nagy szavak a választási kampányban! Magyarország megtalálta az igazi helyét? Lehet, hogy tényleg a Keleten kell keresni a jövőnket? Jobboldali áttörés esetén kitör a világbéke, ha nem, jön az atomháború? Európa sorsa a mostani EP-választás tétje? Ellentétes vélemények az asztal két felén. Ez a CSATT!

A műsor vendégei – Petri Bernadett, EU szakértő, a XXI. Század Intézet vezető elemzője, Horn Gábor, a Republikon Alapítvány kuratóriumi elnöke, Szikra Levente jogász, az Alapjogokért Központ vezető elemzője és Szent-Iványi István külpolitikai szakértő, az ellenzék korábbi külpolitikai kabinetfőnöke.

 

Magyar Péter bevette Debrecent, az egyik legfideszesebb nagyvárost / CSATT 2024.05.07.

Megváltoztathatja-e a magyar vidék politikai színeit Magyar Péter országos turnéja? Ennek a jelét láttuk Debrecenben? Mivel lehet ma Magyarországon kampányolni? Mit akar hallani a nép? Kitől vesz el szavazatokat a TISZA Párt? Ellentétes vélemények az asztal két felén. Ez a CSATT!

A műsor vendégei – Deák Dániel, a XXI. Század Intézet vezető elemzője, a Megafon munkatársa, Pindroch Tamás, az Alapjogokért Központ vezető elemzője, Dévényi István, a Magyar Hang újságírója és Nagy Attila Tibor politikai elemző.

 

Friss kutatás: A teljes magyar ellenzékre „ráver” a Tisza Párt / CSATT 2024.04.30.

A Medián legújabb elemzése szerint Magyar Péter pártja a legerősebb ellenzéki párt, és mélyponton van a Fidesz. Mit jelenthet mindez az önkormányzati választásokra nézve? Magyar Péter megjelenése mindent borít? Az önkormányzati választások eredménye az országos politikát is befolyásolhatja? Ellentétes vélemények az asztal két felén. Ez a Csatt!

A műsor vendégei – Kovács Balázs Norbert, a Fidesz–KDNP terézvárosi polgármesterjelöltje, Zila János, az Alapjogokért Központ elemzője, Veres Gábor, újságíró, az MSZP médiapolitikusa és Novák Zoltán, a Méltányosság Politikaelemző Központ projektigazgatója.