Itthon

Újabb tüntetést jelentettek be

Itt nézheti meg újra az egész tüntetést
április. 22. vasárnap 22:00

A tüntetésnek vége
április. 21. szombat 21:16

Gulyás Balázs arra kéri a résztvevőket, hogy "szépen, rendben távozzanak". Úgy véli, a jelenlétükkel megmutatták, amit szerettek volna.

Örömóda
április. 21. szombat 21:12

Mivel Európa részei szeretnénk maradni, ezért kéri Gulyás Balázs, hogy a résztvevők még énekeljék el az Örömódát, az Európai Unió himnuszát.

Himnusz
április. 21. szombat 21:08

Az est szónokai együtt éneklik a Himnuszt a színpadról:

Világító telefonok
április. 21. szombat 21:07




Bejelentés
április. 21. szombat 21:05

Május 8-án, a parlament alakulásakor ott leszünk a Kossuth téren, és ha kell, nem csak 3-4 órát- jelenti be Gulyás Balázs. Ott lesztek?- kérdezi a tömegtől. "'Igen"- skandálják az emberek.

Fogjátok meg egymás kezét
április. 21. szombat 21:03

legyen békesség köztünk mindenkor- mondja Márki-Zay, miután arra kéri az embereket, hogy a katolikus mise végéhez hasonlóan fogjanak kezet az emberek. Fogjátok meg egymás kezét és lélekben soha többé ne engedjétek el. Köszönöm! Köszönöm Magyarország"- zárja beszédét.

Arcok a tömegben - 2
április. 21. szombat 21:02

Ha holnaptól senki nem fél
április. 21. szombat 21:00

akkor holnap megbukik ez a rendszer. Ma kell eldönteni, hogy félelemből kollaboráns lesz valaki, vagy feláll a helyéről és mi megvédjük, mert mi nem félünk- mondja Márki-Zay Péter.

Álljunk ki mellettük
április. 21. szombat 20:59

- mondja Márki-Zay, azok mellett felszólalva, akiket azért rúgtak ki, mert eljöttek a múlt héten erre a tüntetésre. Sümegről és a jászságból is tud ilyenekről- mondta. Felidézi, hogy évekkel ezelőtt Horváth András a NAV-os ügyeket tárta fel, ma neki segít Hódmezővásárhelyen feltárni a korrupciót. "A félelem után is van élet, ne féljetek"- mondja. A tömeg harsogja: "nem félünk".